Sigfreds Kaffefabrik

Om sigfreds Kaffefabrik

Mange års Barista-erfarring, samt driften af de tidligere, og meget populære Sigfreds Kaffebarer, gør at vi, udover at riste og levere god kvalitetskaffe, også gerne tilbyder Baristatræning af personale, samt undervisning og sparring omkring hvilke brygmetoder, maskineri og workflow, der vil være bedst for restaurationer, hoteller, cafeer, kongres- og event-virksomheder, der ønsker at optimere kaffeoplevelsen for deres kunder.

Gennem årene har Sigfreds modtaget mange priser, bla. Byens Bedste i kategorierne Kaffe og Café 7 år i træk, samt haft deltagende medarbejdere i et utal af konkurrencer, både regionalt, nationalt, samt internationalt. Senest her i August 2017, hvor Theo Maitre jo vandt DM i kafferistning.

Vi leverer kvalitetskaffe til firmaer, med lyst til at servere gode kaffeoplevelser til både gæster og medarbejdere. Ønsker dit firma at skille sig ud, med sin helt egen blanding el. privatlabel kaffe, har vi også god erfaring med dette.

Måden det normalt foregår på, er at I kommer til en smagning på Kaffefabrikken, og vi observerer og lytter til hvad jeres reaktioner er på de forskellige serveringer. Herefter stykker vi nogle forslag til blends sammen, som så, endnu engang, smages og vurderes af jer, inden vi i fællesskab beslutter, i hvordan, netop jeres blanding skal være.

Gå til vores shop

Kaffepausen er ofte der hvor de gode ideer opstår !

Muligheder for firmaevents:

Kaffesmagning og foredrag på risteriet. Vi starter med et foredrag om kaffens vej til koppen, hvad vi laver på risteriet, samt generelt om kvalitet i kaffe. Herefter kommer der cupping/smagning af vores udvalg af kaffe. Til slut vælger I en kaffe, som så brygges på flere brygmetoder, for at vise hvor stor betydning det også har på smagen. Hvis det ønskes, kan vi kombinere med snacks/mad/fad/vin. Klik her for at kontakte os

Besøg af Sigfreds Kaffetrailer:

I sommerhalvåret er vores Baristateam ofte ude til markeder og kultur arrangementer med vores 2 kaffetrailere. Så måske har du allerede mødt os? F.eks. til Smukfest i Skanderborg el. på Kødbyens Mad og Marked rundt omkring i Aarhus. Har du et event, giver vi gerne et tilbud på at komme, og stille de rullende kaffebarer op. Klik her for at kontakte os

Her kan du nyde vores kaffe