JAVA H – Nicaragua
Tilbud

JAVA H – Nicaragua

/Microlots
Julen i følge Sigfred
Process: Honey
Variant: Java
Farmer: Olman Valladarez - Cafetalera Buenos Aires
Beskrivelse +

Tilgængelighed: 4 sække –

Igen i år har Olmar produceret nogle helt unikke kaffer på den samme kaffe-varietet .

Sådan er det med de kaffer fra Olmar, det er en gave at smage så unikke små partier af kaffe lavet på den samme bønnesort, fra den samme farm, eneste forskel er to forskellige efterhøst metoder.

Og ja meget stor forskel i smag.

Samme bønne to forskellige Proces-metoder. 

Vi har fået fat i 2 Java Longberry, der oprindelig stammer fra Etiopien, den her er ”Honey” (tørret med en del af frugtkødet, hvor yderste skal er fjernet.

Den anden vi har er Natural“. (tørret med hele bæret)

Fælles for begge kaffe er, at de er produceret uden brug af vand i processen og i sidste ende: uden at forurene drikkevandet.

En unik mulighed for at smage forskellige processer.

Olman Valladarez er anden generation på farmen der har taget navn efter området Buenos Aires som betyder god/mild vind.  For processerne ”Natural og Honey” er vinden også en stor del af det microklima der gør farmen ideal til dyrkning og efterhøst-behandling af kaffe.

Farmen som ligger i Dipilto bjergene hvor kaffen gror i mellem 1200 – 1700 M.A.S.L.

70% af kaffen gror i naturlig omgivelser (Shade grown) og der bruges miljøvenlig gødning, de producerer kaffe med en yderst detaljeret monitorering af alle stadier i processen fra planten til den grønne-bønne.

1 Kilo / ̶ ̶2̶6̶5̶D̶K̶K̶400G / ̶1̶4̶5̶ ̶D̶K̶K̶
Ryd
Vælg antal:

Prøv vores Kaffeabonnement

Til dig der gerne vil have fast leverance af kaffe, lige til døren. Få Sigfreds kvalitetskaffe fragtfrit leveret og nyd alle kafferne vi har, at byde på.

Du altid kan ændre din abonnementsløsning under din konto.